Acasă Politic Boroș, prins cu rața-n gură! Din nou!

Boroș, prins cu rața-n gură! Din nou!

1

Renumit deja pentru apucăturile sale de a trece pe lista propriilor merite proiecte inițiate sau realizate de alți politician, Dumitru Boroș recidivează și delectează opinia publică, despre care nu realizează că poate fi și inteligentă, cu o nouă criză de ”cleptomanie”. A distribuit pe Facebook o postare în care se laudă că deschide la Bârlad un Birou Permise auto și Înmatriculări.

În presa locală au apărut în ultimii trei ani zeci de articole în care s-a vorbit de demersurile inițiate fostul prefect Eduard Popica pentru deschiderea unui Birou permise și Înmatriculări. Subiectul a fost readus permanent în atenția publică, mai cu seamă în perioadele foarte aglomerate cu care se confruntau angajații Serviciului Permise și Înmatriculări de la Vaslui.

Încercarea de a-i păcăli pe bârlădeni nu a ținut. Postarea a generat zeci de comentarii de dezaprobare pe grupurile de socializare, inclusiv din partea unor persoane cunoscute în mediul online ca fiind din galeria simpatizanților primarului Boroș. Acestea l-au sancționat pe primar, care candidează pentru un nou mandat, cu ironii:

”Haida-de, domnu primar! Dar ce treaba ai tu cu Permisele? Îmi plăcea de tine ca mi-ai asfaltat trotuarul, dar furi curent. Pas!”

”Până acum nu ai deschis nimic…acum la aceste alegeri deschizi…jalnic….doar în interesul vostru. Sa vă fie rușine”

”Felicitări, dar nu a deschis fostul prefect biroul asta de inmatriculari?”

”Bai frate da 4 ani de ce nu ai deschis nimic? Te ai trezit acum”

”Fake e tot ce spune asta”.

De ce isi arogă lucruri care nici macar nu intra in competenta lui?”

Însuși ex-prefectul Eduard Popica a recționat pe contul său de socializare, unde a expus întreaga poveste a Biroului cu care se laudă Boroș acum.

”Stimați prieteni, sunt dezamăgit de modul in care unii au ajuns sa facă politica, mințind si arogându-si anumite lucruri care nu intra nici macar in competentele lor. In câteva rânduri va voi descrie cum PNL, prim domnul primar Boros, vor “deschide” la Barlad un Birou de Permise si Înmatriculări.

In 2018, in urma aglomerației de la SERVICIULUI PERMISE SI ÎNMATRICULĂRI Vaslui, serviciu aflat in subordinea Institutiei Prefectului, am făcut o solicitare către Ministerul Afacerilor Interne, pentru a deschide un birou in Barlad, întrucât in urma calculelor făcute, am constatat ca aproape 50% din mașinile înscrise si permise eliberate sunt din Barlad ai comunele limitrofe. La cateva săptămîni am primit o adresa din partea Direcției de Permise si Înmatriculări semnată de domnul Comisar Sef de Politie Catana Florin, prin care ni s-a comunicat sa indentificam un spațiu in municipiul Barlad in vederea deschiderii acestui birou. L-am sunat pe dl primar Boros si invitându-l la mine am discutat despre indentificarea acestui spațiu, găsind ca si varianta optima Centrul de Afaceri – Barlad. Au urmat mai multe demersuri si o întreaga corespondenta între Instituția Prefectului – Jud. Vaslui si MAI, corespondenta ce nu s-a finalizat nici zilele aceste. S-a dat într-adevăr OK-ul pentru deschiderea acestui Birou, însă in urma unei discuții pe care am avut-o cu actualul prefect Mircea Gologan, acesta mi-a spus ca urmează sa primească organigrama si numărul de funcții pentru a-l putea deschide. Dumnealui , mi-a mai si spus: «Edi, tu l-ai început, eu il voi finaliza».

Întrebarea mea este: unde este domnul Boros in aceasta ecuație? De ce isi arogă lucruri care nici macar nu intra in competenta lui? Nu am vrut sa vorbesc urat de nimeni, pentru ca nu îmi sta in caracter si mi-am dorit o campanie electorală curata, bazată pe corectitudine, proiecte si bun simt, dar mi-e greață. PNL minte, cum respira!”, a scris Popica pe contul său de socializare.

Eduard Popica este cunoscut ca cel mai implicat prefect pe care l-a avut județul Vaslui după Revoluție. Pentru asta, a primit chiar și o diplomă de merit din partea Ministerului Afacerilor Interne. Cât timp a ocupat funcția de prefect, a fost nelipsit de la toate marile misiuni de salvare ale ISU, Poliției, Ambulanței etc. alăturându-se echipajelor de intervenție, inclusiv în timpul acțiunilor de deszăpezire sau degajărilor drumurilor publice în urma unor accidente rutiere

Popica este membru PSD și candidează pentru funcția de consilier județean.

1 COMENTARIU

  1. Pentru noi locuitori ai orașului Bârlad este bine venit un Birou pentru permise și Înmatriculări auto. Dacă au fost mulți cu această dorință și au depus eforturi pentru realizare este bine. Să se stabileasă locația și spor la muncă pentru cei care ne onorează. Restul sunt prostioare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.