Acasă Administrație publică Hap amar pentru primarul Bârladului după ce s-a lăudat pe Facebook cu...

Hap amar pentru primarul Bârladului după ce s-a lăudat pe Facebook cu parcurile de joacă făcute de el: ”Ai ajuns să cheltui 500.000 de lei pe un parc”

0

Campania furibundă a primarului Dumitru Boroș pentru încă un mandat de primar, dusă pe rețelele de socializare pe care echipa lui le inundă cu ”realizări” de-a valma, și de-ale lui, dar și de-ale altor primari, capătă accente comice.

Una dintre postările despre ”realizări” se referă la parcurile de joacă. Sub titlul ”Ceea ce PSD a lăsat în paragină, administrația Boroș a refăcut din temelii”, liberalii au prezentat cu colaj cu imagini din cele patru părculețe reabilitate sau amenajate în cei patru ani de când Boroș e primar.

Postarea liberalilor nu a rămas netaxată de PSD Bârlad care și-a amintit instantaneu că Boroș a cheltuit 500.000 de lei pe unul dintre aceste părculețe, în timp ce reabilitarea unui singur parc a costat 100.000 de lei.

”Singura paragină e în mintea voastră năpădită de păianjeni și în care zboară rar câte un liliac! Ce paragină, mai Bouroș? Ai vrea ca un loc de joacă pentru copii să țină cât un proces de-al tău de divorț? Din 2004 până în 2016 au fost reabilitate toate parcurile existente și amenajate peste 40 parcuri noi”, au scris în replică pesediștii.

Partea cu adevărat interesantă abia urmează, membrii PSD sugerând iarăși o combinație cu iz penal în care ar fi amestecat Boroș:

”Tu ai pus-o de o afacere cu Săgeata lui Onofrei, știi tu cine – cetățean al Perienilor – și ai ajuns să cheltui 500.000 lei pe un parc! Astea sunt sume astronomice și PENALE! Reabilitările tale costă pe un loc de joaca undeva la 100.000 lei, adică vreo patru parcuri făcute de noi! Că ești pe lângă subiect nu credem! Credem că ești totuși cam lacom!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.