vineri, iunie 14, 2024

 

Traim vremuri bulversante, iar rapiditatea cu care se deruleaza si se transforma evenimentele, serviciile, modul de gandire al oamenilor, preferintele lor si trend-urile ne ia prin surprindere pana si pe noi, actorii principali ai acestor vremuri. Parte din viata noastra s-a mutat in mediul online si, zi de zi, acesta ne acapareaza tot mai mult. Painea noastra cea de toate zilele tinde sa ne fie conditionata tot mai mult de prezenta noastra in mediul virtual, asa incat am ajuns in punctul in care munca si tranzactiile s-au instalat aici.

A detine un site pentru prezentarea si promovarea afacerii a devenit imperios necesar pentru fiecare antreprenor, pentru oricine cere sau ofera ceva. Maniera traditionala de publicitate – firma la usa sau transmiterea informatiei din om in om – a fost depasita, de multa vreme. Fara un site se poate spune ca afacerea nu exista.

Ne punem asadar la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru a va lansa afacerea in spatiul online.

Printre serviciile pe care vi le propunem se numara si urmatoarele:

– realizare sait de prezentare cu tot ce implica, din punct de vedere tehnic; site-ul va fi optimizat inclusiv pentru dispozitivele mobile pentru ca orice client sa va poata vizualiza oferta;

– organizare de continut (texte, imagini foto si video, galerii foto statice sau animate);

– achizitie domeniu;

– hosting;

– mail personalizat pe domeniu, cu semnatura ;

– realizare logo firma;

– instalare certificat de securitate SSL;

– introducere site si adresa firmei in Google pentru mai multa vizibilitate si o identificare facila pe Google Maps;

– indexare in Google Analytics pentru vizualizarea statisticilor despre site;

-realizare paginile cookie, DGPR, politica de configentialitate, reguli pe site;

– creare pagini Facebook, Instagram adiacente site-ului, creare canal Youtube etc.

Relații: 0771510436 sau mihaivasile@gmail.com