Acasă Politic Se aude zdrăngănit de cătușe la Primăria Bârlad? ”Bouroș vei face pușcărie...

Se aude zdrăngănit de cătușe la Primăria Bârlad? ”Bouroș vei face pușcărie pentru tot ce înseamnă derularea acelui proiect și tu știi de ce!”

2

Se întrevăd dezvăluiri neașteptate în această campanie electorală la Bârlad. Războiul declarațiilor a început demult și se întețește pe zi ce trece. În timp ce liberalii s-au învârtit în jurul refrenului ”REISER” până i-au amețit pe bârlădeni, care nu mai înțeleg nimic din adevăratele intenții legate de soarta acestei societăți (ideea e că REISER nu va fi desființată, exact cum scriam și noi într-un articol recent), pesediștii scot la înaintare ”artileria grea”.

Aceea prin care se pare că vor spulbera complet credibilitatea clădită pe victimizare a primarului Dumitru Boroș și în care vorbesc tot mai des de afaceri cu iz penal legate de numele primarului.

După ce în urmă cu ceva timp, deputatul Adrian Solomon publica pe contul de socializare al PSD Bârlad o informație potrivit căreia Boroș a dat undă verde construirii ilegale a unei stații de asfalt de către sponsorul său din campania trecută, care i-ar fi dat 100.000 de euro, o altă informație lasă orașul cu gura căscată.

A apărut ieri, pe pagina de socializare a organizației municipale a PSD, este semnată tot de Solomon și este prezentată sub forma unei ghicitori plină de înțelesuri.

Postarea pesediștilor a fost provocată de declarațiile făcute cu diverse ocazii de Boroș, care spune că ar fi putut avea realizări dacă nu îl bloca PSD.

Prilej de ironie pentru pesediști care au remarcat că Boroș își contrazice propriile afirmații, căci tot el se laudă în fața bârlădenilor cu nenumărate proiecte.

”Păi cum vine asta, tovarăși? Ori v-au blocat Pesediștii ori v-au votat atâtea proiecte de n-a văzut Bârladul?! Fiți puțin mai treji cand scrieți bazaconii!”, le transmite Solomon.

După care aruncă bomba:

”Ne cerem scuze bârlădenilor că nu am blocat însă achiziționarea de la Juravlea, clientul lui Bouroș, a centralei de pe Epureanu. A cheltuit acolo Bouroș 12 miliarde lei vechi pentru o urgență care s-a dovedit că după patru ani e încă nefinalizată. Bouroș vei face pușcărie pentru tot ce înseamnă derularea acelui proiect și tu știi de ce. Reperele sunt: avocat, divorț, Suzuki, declarație de avere, prietenie Carolina, conflict de interese, abuz. Singura urgență era că lichidatorul dorea să o vândă. Ar fi dat-o și cu 2 miliarde. Tu ai cumpărat-o din banii bârlădenilor cu 4,5 miliarde!
Ne cerem scuze bârlădenilor că nu l-am putut opri pe Luca să măsoare doar în primul an de mandat Bârladul în lung și-n lat pentru 22 miliarde lei vechi. Bravos Cadastrache !
Mai avem multe altele, evident mai e și timp destul. Așa că va urma…

Deputat Adrian Solomon”.

Ce e clar, este că afacerea dubioasă la care face referire postarea PSD este legată de achiziționarea unei centrale termice situată pe Bulevardul Epureanu. Centrala, care a aparținut municipalității, fusese vândută în timpul mandatului ex-primarului Constantin Constantinescu, pentru ca Boroș să decidă să o răscumpere, cu scopul de a muta aici Direcția de Asistență Socială din cadrul primăriei locale. Mutarea nu a mai avut loc, dar tranzacția, da.

Așteptăm ca pesediștii să dezlege misterul cuvintelor ce par fără noimă, dar despre care ni se sugerează că fac parte dintr-o poveste de mare interes pentru DNA, dat fiind că abuzul și conflictul de interese ar fi ingrediente de bază. (Simona MIHĂILĂ)

2 COMENTARII

  1. Si noi continuam sa votam hotii din PNL sau din PSD pentru ca nu avem alta solutie! Ne- am saturat sa ne intrebam ” oare care este raul mai mic””, nu mai exista nici un om cinstit si patriot in Romania?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.