Acasă Local 12 liceeni se vor ”duela” în cadrul primului Campionat de vorbit în...

12 liceeni se vor ”duela” în cadrul primului Campionat de vorbit în public din Bârlad. Fondurile vor fi donate copiilor cu autism

0

Pregătiri intense pentru primul Campionat de vorbit în public organizat la Bârlad, un eveniment inedit și pentru faptul fondurile obținute vor fi donate integral copiilor diagnosticați cu autism și aflați sub protecția Centrului terapeutic Cristi’s Outreach.

Competiția, patronată de Asociația RestartEdu Bârlad, profilată pe realizarea de programe și cursuri educaționale, va avea loc luni, 6 septembrie, de la ora 18.00, în sala mare a Cinematografului ”Victoria” din Bârlad.

Intrarea se face în baza unei invitații ce poate fi procurată de orice persoană, în schimbul unei donații de 30 de lei pentru terapia de care copiii diagnosticați cu autism au atâta nevoie pentru a reuși să se descurce în viață.

În competiție au intrat 12 liceeni bârlădeni (ale căror nume și fotografii pot fi văzute în fotografia atașată articolului). Tinerii au fost pregătiți de cel mai cunoscut public speaker din județul Vaslui, Andrei Ananie, antrenor profesionist de vorbit în public.

Concursul se desfășoară în două etape (semifinală și finală), iar publicul va fi cel care va putea vota discursurile cele mai inspirate.

”Vom vorbi despre adolescență și lecțiile ei, respectiv despre independență și relațiile interumane. Publicul își va putea susține favoriții, iar cea mai tare galerie va fi premiată”, au transmis organizatorii.

Așadar, sunteți așteptați la un eveniment nemaivăzut până acum la Bârlad. In schimbul experienței unice, a spectacolului plin de energie și de inspirație dat de tinerii dornici să-și învingă inhibițiile și să-și facă auzită vocea, bârlădenii pot contribui la tratamentul copiilor cu autism. Invitațiile pot fi rezervate la numărul de telefon 0759.079.517. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.