Acasă Local 120 de copii din comuna Ibănești au petrecut ziua de 1 Iunie...

120 de copii din comuna Ibănești au petrecut ziua de 1 Iunie la Bârlad, unde s-au jucat, dar au și învățat

0

Ziua de 1 Iunie a fost una extrem de animată la Bârlad, unde sute de copii au invadat parcurile orașului pentru a participa la activitățile pregătite de adulți, special pentru ei.

Nu doar copiii din Bârlad au fost în centrul atenției, ci și cei din câteva comune învecinate. Printre aceștia, 120 de copii din comuna Ibănești au răspuns prezent invitației Biroului de Poliție Rutieră Bârlad și a fotbaliștilor din Grupul Select.

Cei mici au luat parte la concursuri pe teme rutiere, diverse jocuri și desene pe asfalt și au fost dornici să vadă îndeaproape autospecialele poliției rutiere, să pornească sistemele acustice și luminoase, folosite atunci când aceștia circulă în regim prioritar și să primească primele sfaturi despre siguranța în deplasare.

Plimbările cu autospecialele de poliție rutieră i-au entuziasmat pe copii, dar ziua a devenit cu adevărat încântătoare odată cu sosirea… dulciurilor. Au pus umărul la acțiunea de ”îndulcire”, atât polițiștii și fotbaliștii de la Grupul Select, dar și Daniel Buzamăt, managerul SC REISER SA Bârlad.

A fost o încântare această zi în care voioșia, râsetele și energia copiilor ne-au dat și nouă, adulților, starea de spirit a copilăriei, pentru câteva ore. Până la urmă, cred că cei cu adevărat premiați am fost noi, oamenii mari, care am plecat de acolo cu bateriile complet încărcate”, ne-a declarat Daniel Buzamăt, managerul REISER.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.