Acasă Local 13 dintre maidanezii prinși de Reiser pe străzile Bârladului vor fi adoptați...

13 dintre maidanezii prinși de Reiser pe străzile Bârladului vor fi adoptați de nemți

0

Un număr de 13 câini fără stăpân capturați de SC Reiser pe străzile Bârladului vor călători în curând tocmai în Germania, acolo unde trăiesc viitorii lor proprietari.

Adopția câinilor s-a făcut prin intermediul unui ONG din Focșani, ”Căsuța lui Azor”, cu care Reiser, firma Consiliului Local Bârlad, care se ocupă în prezent de Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân, a încheiat contract de colaborare și care va mijloci și alte adopții.

“Mulțumim pe această cale asociației care ne-a ajutat și s-a implicat în găsirea de stăpâni responsabili pentru acești căței. Îndemn bârlădenii să viziteze adăpostul de câini fără stăpân și să adopte unul, pentru că și aceste ființe au nevoie de iubire, de un om care să le poarte de grijă și, la rândul lor, îl vor sluji cu devotament și îl vor răsplăti cu dragoste infinită”, a declarat Daniel Buzamăt, managerul SC Reiser SA.

Cei 13 cățeluși nu sunt singurii care au lăsat în urmă hoinăreala pe străzile Bârladului pentru o viață mai bună. Pe 1 iunie, alți cinci patrupezi și-au găsit un cămin al lor, în urma primului târg de adopții de câini fără stăpân organizat la Bârlad.

Cei interesați să adopte un cățel sunt așteptați la padoc de luni până vineri, de la orele 08:00-16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.