Acasă Infracțional 25 de Dacia Logan și 13 mașini Duster au ajuns la posturile...

25 de Dacia Logan și 13 mașini Duster au ajuns la posturile de poliție din județ. Iată ce dotări au, inclusiv pentru compartimentul în care vor sta persoanele reținute

0

În parcul auto al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui (IJP) au ajuns, recent, 38 de autospeciale ce vor fi folosite în activitățile operative.

Săptămâna trecută, 24 de autovehicule Dacia Logan au fost distribuite posturilor de poliție rurală din județ, iar unul a ajuns la Poliția Transporturi Feroviare.

Mașinile sunt prevăzute cu un perete despărțitor între locul șoferului și cel din dreapta, precum și cu unul între locurile din față și cele din spate. Compartimentarea este ramforsată, rezistentă și etanșă.

”Bancheta din spate este realizată din materiale rezistente la șocuri, iar geamurișe laterale și luneta sunt acoperite cu folie care nu permite vizibilitatea din exterior în compartimentul pentru reținuți”, se precizează într-un comunicat de presă al IJP Vaslui.

Parcul auto al instituției a mai fost îmbunătățit și cu 13 autospeciale Dacia Duster. Dintre acestea, nouă vor fi distribuite către fiecare aparat al secției, respectiv către un post de poliție rural, iar patru vor fi puse la dispoziția Serviciului Rutier. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.