Acasă Local A fost semnată autorizația de construire a magazinului Dedeman la Bârlad. Câteva...

A fost semnată autorizația de construire a magazinului Dedeman la Bârlad. Câteva sute de bârlădeni vor fi angajați aici (Facsimil)

0

Vești îmbucurătoare: ieri, primarul Dumitru Boroș a semnat autorizația de construire a magazinului Dedeman la Bârlad.

„Ne bucură faptul că cea mai mare investiție a mediului privat în Bârlad continuă să se deruleze. Pe lângă hipermarket-ul deschis la finele anului trecut, acum se va da startul lucrărilor la un nou magazin al unui mare investitor român din domeniul comercializării materialelor de construcții, ce va polariza întreaga zonă a Bârladului. Estimările vorbesc despre peste 200.000 de oameni din partea de sud a județului ale căror nevoi vor putea fi satisfăcute grație acestui centru comercial.

De asemenea, trebuie să ținem cont că vor fi create alte câteva sute de locuri de muncă, un aspect deosebit de important pentru comunitatea locală. Ca să nu mai vorbim de veniturile aduse la bugetul local”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Se preconizează ca lucrările de construire a noului obiectiv să înceapă până la finele lunii în curs, au precizat reprezentanții Biroului mass-media din cadrul Primăriei Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.