Acasă Local Accident cu trei autoturisme, la intrarea în Bârlad dinspre Vaslui

Accident cu trei autoturisme, la intrarea în Bârlad dinspre Vaslui

0

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), pentru asigurarea măsurilor PSI și evaluarea persoanelor implicate într-un accident rutier produs la intrarea în municipiul Bârlad dinspre Vaslui, un zona Petrom.
În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane.
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autoturisme avariate. Dintr-un autoturism aveau loc scurgeri de lichid combustibil în afara carosabilului. Au fost evaluate persoanele implicate în accident, însă niciuna dintre acestea nu a necesitat îngrijiri medicale.
Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de cazuri și au oprit scurgerea de combustibil.

”Accidentul s-a produs în apropierea sensului giratoriu de la Simila. Primele două autoturisme, înmatriculate ăn Republica Moldova, au redus viteza la intrarea în sens. A treia mașină, înmatriculată în Franța, nu a păstrat distanta de siguranță și a acroșat-o pe a doua, care, la rândul său, a împins-o pe prima. Șoferii nu consumaseră alcool”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.