Acasă Local Aceasta este canotoarea Bianca Elena Drăghici, din Ivești, iar acestea sunt palmele...

Aceasta este canotoarea Bianca Elena Drăghici, din Ivești, iar acestea sunt palmele bătătorite cu care a adus acasă prima sa medalie internațională

0

Succes răsunător al canotoarelor românce în Franța, acolo unde zilele acestea a avut loc Campionatul Mondial de Canotaj U19 și unde, canotoarea Bianca Elena Drăghici, o tânără de 17 ani din Ivești, a obținut alături de echipa sa, medalia de bronz.

Bianca Elena, care este legitimată la Ceahlăul Piatra-Neamț, a făcut parte din lotul de 35 de canotori cu care România a fost prezentă la această importantă competiție.

”Astăzi am reusit alături de echipa mea să aducem tricolorul pe podiumul mondial de la Paris! În proba de 8+1 am câștigat bronzul! Sunt foarte mândră să aduc acasă, la Ivești, prima mea medalie internațională! Mândră să fiu iveșteancă!”, a transmis Bianca Elena pe pagina sa de facebook.

Mesajul a fost însoțit de mai multe fotografii, între care apar și palmele pline de răni ale tinerei din Ivești, răni dobândite în urma efortului imens depus la vâsle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.