Acasă Local Activități de socializare și de consiliere oferite de Centrul Multifuncțional Integrat Dodești,...

Activități de socializare și de consiliere oferite de Centrul Multifuncțional Integrat Dodești, unui număr de 10 persoane vârstnice

0
Săptămâna aceasta, în cadrul Centrului Multifuncțional Integrat din comuna Dodești s-a desfășurat cel de al treilea grup de suport dedicat seniorilor din comunitate.
Cu acest prilej, cei 10 bunici beneficiari au socializat, au aflat informații medicale de la specialiștii centrului și au asistat la demonstrația de acordare a primului ajutor realizată de Asistentul medical comunitar.
Grupurile de suport sunt concepute ca activități integrate de socializare și de consiliere menite a completa armonios serviciile de îngrijire la domiciliu cuprinse în proiect.
La activitate au participat și voluntarii selectați în cadrul proiectului ce au oferit suport participanților la eveniment.
Activitățile de Îngrijire la domiciliu din cadrul proiectului sunt acordate de personal calificat, cu competențe în domeniu și autorizații de liberă practică.
Echipa pluridisciplinară din cadrul Centrului de zi Dodești este formată din: coordonator centru social, asistent social, asistent medical și doi îngrijitori bătrâni la domiciliu.
Serviciile sunt oferite de Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași în cadrul Centrului de Îngrijire la domiciuliu Dodești, comuna Dodești, județul Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.