Acasă Local ACUM Cumplit accident între Costești și Roșiești: o persoană decedată și șase...

ACUM Cumplit accident între Costești și Roșiești: o persoană decedată și șase răniți! A fost activat Planul Roșu de intervenție (VIDEO)

0

UPDATE Manevrele de resuscitare a uneia dintre victimele accidentului de la Roșiești, o fetiță de 3 ani, au eșuat. A fost declarat decesul. Celelalte patru victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

ȘTIRE INIȚIALĂ Un accident teribil a avut loc luni seară între Costești și Roșieși, pe DN 581. Sunt implicate trei autoturisme și, în acest moment, există o persoană decedată, și aște șase se zbat între viață și moarte.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție. În aceste momente, zeci de forțe de salvare – Serviciul Județean de Ambulanță, Serviciul Județean pentru Situații de Urgență – fac eforturi pentru salvarea victimelor.

”Se intervine cu o autospecială pentru descarcerare grea, două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, patru ambulanțe tip B2 (EPA) și o ambulanță tip C1 (TIM)”, a precizat Maris Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Revenim cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.