Acasă Local Amalia Puflea, noua fată de aur a Bârladului. Gimnasta se întoarce de...

Amalia Puflea, noua fată de aur a Bârladului. Gimnasta se întoarce de la Campionatul European de Gimnastică cu medalia de aur la sol și cea de bronz la bârnă

0

Amalia Puflea, noua fată de aur a Bârladului. Gimnasta se întoarce de la Campionatul European de Gimnastică cu medalia de aur la sol și cea de bronz la bârnă

Momente de reală emoție la Bârlad, acolo unde gimnasta Amalia Puflea se întoarce încărcată de glorie și de medalii.

Noua fată de aur a Bârladului a cucerit medalia de aur la sol și pe cea de bronz la bârnă, ocazie cu care primarul Dumitru Boroș a felicitat-o public.

”Gândul meu din aceste zile se îndreaptă cu mândrie către noua stea a gimnasticii bârlădene, cea datorită căreia tricolorul românesc a fluturat încă o dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului european.

Performanța Amaliei la Campionatul European de Gimnastică – campioană europeană de junioare la sol și medalia de bronz la bârnă, ne-a umplut de admirație.

Nu doar pe mine, ci o țară întreagă.

Am fost martori ai gloriei gimnasticii bârlădene, adusă cu ani în urmă de o altă mare campioană, Andreea Răducan, și am sperat cu fiecare generație de sportivi care a urmat într-o nouă izbândă.

Iată că Amalia Puflea ne împlinește visul și ne confirmă credința că succesul poate renaște prin muncă, prin ambiție și prin puterea de a nu te da bătut.

Cu inima plină de recunoștință și admirație pentru copilăria ta dedicată orelor de antrenament, mă înclin în fața ta, Amalia Puflea!

Te felicit pe tine, îi felicit pe părinții tăi, pe antrenorii de aici, de la Bârlad, și pe cei de la Deva!

Cu dragoste, Dumitru Boroș, primarul Municipiului Bârlad”, a transmis edilul-șef al urbei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.