Acasă Local Ana-Maria Vintilă, candidatul USR-PLUS pentru Primăria Bârlad, și echipa și-au depus candidaturile...

Ana-Maria Vintilă, candidatul USR-PLUS pentru Primăria Bârlad, și echipa și-au depus candidaturile într-o discreție absolută. Iată de ce!

0

Ieri a fost ultima zi în care vasluienii care aspiră la funcțiile de primar, consilier local, consilier județean sau președinte de Consiliu Județean și-au mai putut depune candidatura pentru scrutinul electoral ce va avea loc pe 27 septembrie, iar dacă nimeni nu a auzit nimic de USR-PLUS Bârlad este pentru că așa și-au dorit candidații.

Useriștii au preferat discreția, dosarele candidaților fiind depuse de reprezentantul partidului în BEC, iar singura fotografie ”oficială” reprezintă teancul de documente așteptând pe un scaun să le vină rândul.

”Am considerat mai mult o formalitate depunerea acestor liste, drept care am lăsat-o în seama colegilor noștri. Eu și echipa mea, adică cei care vor candida pentru viitorul Consiliu Local, am ales ca în timpul acesta să ne continuăm discuțiile cu cetățenii prin cartiere. Am făcut acest lucru și înainte de starea de urgență și l-am continuat ulterior. Ore întregi pe zi străbatem străzile orașului, vorbim cu bârlădeni de toate vârstele și eu, una, nu mă mai satur de stat la povești cu ei. Din păcate, ascult și povești triste, dar am parte și de unele frumoase, extraordinare. Avem oameni așa de buni, de curați, de așezați în orășelul ăsta încât, atunci când îi descopăr, îi mulțumesc în gând încă o dată lui Dumnezeu că mi-a dat puterea de a nu pleca din țară. Dacă aș avea bagheta magică le-aș oferi orașul la care ei visează. Dar tot ce pot face este să le cer șansa de a-mi pune în practică viziunea despre cum trebuie ridicat din genunchi Bârladul nostru oropsit”, ne-a declarat Ana-Maria Vintilă, candidatul USR-Plus pentru Primăria Bârlad.

Bârlădenii pot afla totul despre viziunea la care se referă Ana-Maria Vintilă de pe site-ul www.eusuntvintila.ro, acolo unde, până la data alegerilor locale, va fi expus, etapizat, tot programul electoral.

 

Echipa pentru Consiliul Local

 

Echipa de care vrea candidata USR -PLUS să se înconjoare în viitorul mandat de primar este formată din specialiști în diverse domenii, oameni care nu au mai făcut politică niciodată. Fiecare candidat pentru Consiliul Local este prezentat în amănunt pe www.eusuntvintila.ro.
Pe poziția nr. 2 pe listă (după Ana Maria Vintilă) se află cunoscutul doctor Ovidiu Ciobotaru, cel a renunțat la cariera de medic la o clinică privată, pentru a se dedica tratării în Spitalul ”Beldiman” a pacienților infectați cu COVID-19. Extrem de implicat în profesia sa, dr. Ciobotaru este cel care a convins de curând Ministerul Sănătății să schimbe legislația privind donarea de plasmă convalescentă pentru tratarea infecției cu COVID – 19.

Pe poziția 3 se află profesorul de educație fizică și sport Vlad Sârbu, fondatorul Clubului de baschet Sonicks Junior.

Poziția 4 – Camelia Dima, inginer la SC Rulmenți SA Bârlad; locul 5 – Alexandru Gabriel Ifrim, căpitan fluvial; locul 6 – Carina Mocanu, informatician; locul 7 – Dana Croitoru, agent de vânzări; locul 8 – Mihai Bolea, decanul de vârstă al echipei useriste (71 de ani), comandant de cursă lungă, acum pensionar; locul 9 – Ilona Postolache, gestionar operator, locul 10 – Sorin Popa, antreprenor, locul 11 – Alexandru Buhuș, mecanic la fabrica de confecții.

”Sunt foarte mândru de această echipă, dar cel mai mândru sunt de numărul mare de doamne din lista noastră. USR susține egalitatea de şanse şi de reprezentare a celor două sexe. Considerăm că femeile au un cuvânt puternic în societate, la fel ca cel al bărbaților. Nu întâmplător, USR Bârlad susține o femeie la funcția de primar al municipiului Bârlad, pe Ana Maria Vintilă, unul din cei mai competenți şi integri oameni din cei pe care i-am cunoscut până acum. Clasa politică are nevoie de aer proaspăt, de femei, de tineri, de specialiști, de oameni cinstiți. Cred că propunerea noastră, cu Ana la Primăria Bârlad, cu Mihai Cătălin Botez la Consiliul Județean și, noi, ceilalți, alături de ei, întrunește aceste criterii”, a punctat Ovidiu Ciobotaru, președintele Organizației Bârlad USR-PLUS. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.