Acasă Local Andreea Răducan, invitat special la cea de a doua ediție a Campionatului...

Andreea Răducan, invitat special la cea de a doua ediție a Campionatului de vorbit în public, organizat la Bârlad

0

Marea campioană Andreea Răducan va fi prezentă ca invitat special la cea de a doua ediție a Campionatului de vorbit în public, care va avea loc la Bârlad, pe 18 aprilie 2022.

Asociația RestartEdu Bârlad, organizatorul ineditei competiții care s-a bucurat de mult interes la prima ediție, mai are un invitat o surpriză pentru public și pentru competitori: actorul și regizorul bârlădean Ștefan Alexiu, fiul actriței Lily Popa Alexiu.

Ca și la prima ediție, în concurs sunt chemați să se înscrie liceeni, preselecțiile urmând a avea loc pe 27 februarie, la Centrul educațional Yes (zona Podul Verde). Detalii pot fi cerute pe Whatsapp la numărul 0729.558.585.

”În public speaking, cei mai mulți se tem de existența blocajelor, atunci când se află în fața unei săli pline de oameni cu atenția țintită spre ei. Acesta este unul dintre motivele pentru care teama de vorbit în public se află în top 3 la nivel mondial. Dacă te-ai săturat să trăiești în umbra acestei frici, RestartEdu îți oferă cea mai tare șansă pentru a ți-o depăși: Campionatul de Vorbit în Public, Ediția a 2-a!!! Dacă ești licean și dornic să vezi o sală plină aplaudându-ți ideile și modul unic de a le transmite, iată ce-ți pregătim noi: un sistem format din 12 concurenți, 12 galerii și 2 etape, cursuri de vorbit în public pregătitoare pentru momentul gloriei tale, alături de Răzvan Ananie, antrenor la nivel național, atmosferă și jocuri faine, absolut nimic de pierdut, pentru că totul este GRATUIT

Împachetează-ți entuziasmul, energia aia faină și poveștile și fă-ne o vizită! Locuri LIMITATE, so get to action! Pregătește-te să inspiri și să fii inspirat!”, este mesajul transmis de organizatori pe pagina de socializare a Asociației RestartEdu.

Cea de a doua ediție a Campionatului de vorbit în public va avea loc la Teatrul ”Victor Ion Popa” Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.