Acasă Local Antreprenorii din județ pot beneficia de fonduri pentru afacerile în care au...

Antreprenorii din județ pot beneficia de fonduri pentru afacerile în care au investit. Pentru informații sunt așteptați la Bârlad!

0

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează, în perioada următoare, o caravană de informare dedicată Apelului Investiții pentru modernizarea microîntreprinderilor. Caravana #NEdezvoltăm microîntreprinderile va ajunge în fiecare dintre județele Regiunii, iar experții ADR Nord-Est vor oferi informații relevante despre acest apel și condițiile de finanțare cuprinse în Ghidul Solicitantului. De asemenea, reprezentanții mediului de afaceri vor avea ocazia să stea de vorbă și cu alți antreprenori care au obținut finanțare în programul anterior și care, astfel, și-au dezvoltat afacerea.

Toți cei interesați sunt invitați pe 26 octombrie la Bârlad, unde experții de la ADR Nord-Est le dau întâlnire, între orele 11.00 și 13.00, la Cinema ”Victoria”.

”Este o oportunitate reală pentru micii întreprinzători din județul nostru, atât pentru cei care au afaceri în mediul urban, dar și pentru cei care au investit în zonele rurale ale județului. Valoarea minimă nerambursabilă este de 50.000 euro, iar cea maximă, de 200.000 euro. Îi încurajez pe toți să fie prezenți atunci când va sosi caravana organizată de experții de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, deoarece pot afla răspunsuri la o orice întrebare ar avea. Drumul către obținerea unei finanțări care să îi ajute să pășească mai ușor în afacerea în care au investiti și în care poate că întâmpină anumite obstacole este mai simplu decât pare”, a transmis senatorul Mihail Iulian Bîca.

Cei interesați să participe trebuie să se înregistreze utilizând linkul de aici.

Microîntreprinderile interesate pot solicita finanțare pentru următoarele tipuri de activități eligibile:

  • lucrări de construire/ extindere/ modernizare a spațiilor de producție/ prestare de servicii ale microîntreprinderilor, inclusiv a utilităților generale aferente
  • achiziționarea de echipamente tehnologice, utilaje, instalații de lucru, mobilier, echipamente informatice
  • achiziționarea de instalații/ echipamente specifice în scopul obținerii unei economii de energie, precum și sisteme care utilizează surse regenerabile de energie pentru eficientizarea activităților pentru care s-a solicitat finanțare.
  • investiții în active necorporale: brevete, licențe, mărci comerciale, programe informatice
  • activități de marketing și branding

Cererile de finanțare vor putea fi depuse prin sistemul informatic MySMIS 2021/2021+ în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.