Acasă Publicitate Anunt mediu Delgaz – Zorleni

Anunt mediu Delgaz – Zorleni

0

SC DELGAZ-GRID SA, titular al proiectului ”Extindere rețea și racorduri gaze naturale presiune redusă pentru Hanu Gabriel, Vicol Nelu, Alexandru Beatrice M., Tănasă Adrian, Stanciu Daniel, pentru imobilele situate în loc. Simila, T10, P490, com. Zorleni, jud. Vaslui”, propus a fi amplasat în sat Simila, com. Zorleni, T10, P490, județul Vaslui, anunța publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de către APM Vaslui, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Extindere rețea și racorduri gaze naturale presiune redusă pentru Hanu Gabriel, Vicol Nelu, Alexandru Beatrice M., Tănasă Adrian, Stanciu Daniel, pentru imobilele situate în loc. Simila, T10, P490, com. Zorleni, jud. Vaslui”, propus a fi amplasat în sat Simila, com. Zorleni, T10, P490, județul Vaslui.
Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui din strada Călugăreni, numarul 63, telefon 0335,401723, în zilele de luni – joi, intre orele 8-16 și vineri intre orele 8-14, precum și la următoarea adresa de internet: http://apmvs.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului – APM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.