Acasă Publicitate Anunt public PUZ Penny (Balcescu) – 1

Anunt public PUZ Penny (Balcescu) – 1

0

S.C. Rewe Projektentwicklung Romania S.R.L., prin reprezentant S.C. IM DESIGN STUDIO S.R.L, cu sediul în comuna Stefăneștii de Jos, str. Busteni, nr.7, jud. Ilfov titular al planului/programului elaborarea INTOCMIRE PUZ – MAGAZIN PENNY” ȘI MAGAZIN PRODUSE DIN CARNE ȘI BRÂNZETURI, ACCESE AUTO ȘI PIETONALE, AMPLASARE PANOURI FOTOVOLTAICE PE ACOPERIȘ, AMENAJĂRI EXTERIOARE, SISTEMATIZARE VERTICALĂ, RECLAME PE FAȚADE ȘI ÎN PARCARE, STÂLP CU PANOU PUBLICITAR LUMINOS, ÎMPREJMUIRE PERIMETRALĂ, BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI, ORGANIZARE DE ȘANTIER în str. Nicolae Bălcescu, nr. 40, mun. Bârlad, jud. Vaslui, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare.

Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Vaslui din mun. Vaslui, str. Calugareni, nr. 63, de luni pana vineri intre orele 8,00 – 16,00 .

Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M. Vaslui in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.