Acasă Local Aproape 1.500 de locuri așteptate să fie ocupate de vasluienii care vor...

Aproape 1.500 de locuri așteptate să fie ocupate de vasluienii care vor să devină agenți de poliție. Iată care este data limită de depunere a dosarelor

0

Vasluienii care vor să devină agenți de poliție au la dispoziție aproape 1.500 de locuri pentru sesiunea februarie – aprilie, în cele mai vestite unități de formare din țară: Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina – 1.283 de locuri și Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – 200 locuri.

Înscrierea candidaților se face în perioada 15 – 28 februarie, în intervalul 1000 1500, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui (str. Hagi Chiriac, nr. 1, mun. Vaslui, jud. Vaslui). Data limită pentru depunerea dosarelor de recrutare pentru candidaţii înscrişi este 10 martie”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Anunțul de concurs este afișat la sediul IPJ Vaslui, precum și pe site-ul instituției (http://vs.politiaromana.ro), la secțiiunea Carieră-Admitere, acolo unde vasluienii dornici să devină agenți de poliție vor găsi și criteriile de recrutare.

Evaluarea psihologică a candidaţilor se realizează de către specialişti din cadrul I.P.J. Vaslui conform unei planificări afișate de asemenea la https://vs.politiaromana.ro , secțiunea Carieră – Admitere. Pentru candidaţii care nu au promovat testarea psihologică, activitatea de recrutare încetează, a mai precizat Bogdan Gheorghiță. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.