Acasă Administrație publică ASTĂZI VOTĂM! Ana-Maria Vintilă, candidatul USR PLUS pentru Primăria Bârlad: ”Am votat...

ASTĂZI VOTĂM! Ana-Maria Vintilă, candidatul USR PLUS pentru Primăria Bârlad: ”Am votat pentru o voce a femeilor și a tinerilor. Pentru prima dată, nu mai trebuie sa votați răul mai mic”

0

Ana-Maria Vintilă, candidatul USR-Plus pentru funcția de primar al Bârladului: ”Am votat cu încredere și bucurie. Am votat pentru o prioritizare corecta a nevoilor bârlădenilor, am votat pentru un oraș echitabil, care are grija de fiecare om în parte, fără diferente majore între cartiere. Am votat pentru dezvoltarea orasului cu un minim sunt estetic. Am votat pentru o voce a femeilor și a tinerilor. Pentru fiecare dintre noi. Veniți la vot și alegeți bine. Pentru prima dată nu mai trebuie sa votați răul mai mic”.

Astăzi, 27 septembrie, vasluienii sunt chemați la urne pentru a-și alege primarii, consilierii locali, președintele Consiliului Județean și consilierii județeni.

Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00 și se vor închide la orele 21.00. Pe listele județului Vaslui sunt înscriși 421.396 alegători.

Până la orele 12.00, se prezentaseră la urne 12,07% din totalul cetățenilor cu drept de vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.