Acasă Administrație publică ASTĂZI VOTĂM! Constantin Constantinescu (PSD), candidat la funcția de primar al Bârladului:...

ASTĂZI VOTĂM! Constantin Constantinescu (PSD), candidat la funcția de primar al Bârladului: ”După patru ani de stagnare, sperăm cu toții ca orașul nostru să continue investițiile importante”

0

Vasluienii votează! Astăzi, 27 septembrie, vasluienii sunt chemați la urne pentru a-și alege primarii, consilierii locali, președintele Consiliului Județean și consilierii județeni.

Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00 și se vor închide la orele 21.00. Pe listele județului Vaslui sunt înscriși 421.396 alegători.

Până la orele 10.45, se prezentaseră la urne 8,5% din totalul cetățenilor cu drept de vot.

Constantin Constantinescu, candidatul PSD pentru funcția de primar al Bârladului, fost primar al municipiului în perioada 2004 – 2015, a declarat la ieșirea de la urne:

”Am votat astăzi în speranța că orașul nostru va continua lucrările pe care le-am început noi din 2004 până în 2016 și vom face în așa fel încât lucrurile bune pe care le-am început atunci să continue!

După patru ani de stagnare, sperăm cu toții ca orașul nostru să continue investițiile importante, să profităm de banii de la Uniunea Europeană nerambursabili, pe care aceasta în ingeniozitatea ei îi trimite și spre România și spre orașul Bârlad, atunci când ei sunt ceruți. Să folosim oportunitățile financiare pe care guvernul le poate acorda municipiului Bârlad și cu banii de la bugetul local, cu toate aceste sume adunate, să putem să realizăm obiectivele pe care timp de o lună de zile le-am prezentat în campania electorală. Aceste obiective și investiții nu vor face altceva decât ca orașul nostru să arate cât mai bine, să fie un oraș modern, un oraș așa cum ni-l dorim cu toții! Doamne ajută!”.

https://www.facebook.com/titiconstantinconstantinescu/videos/813499096090177/UzpfSTE1NzA3MTg5OTk4NDM1MjA6MjY0ODU2MzA5MjA1OTEwMA/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.