Acasă Administrație publică ASTĂZI VOTĂM! Mihai Botez (USR), candidat pentru funcția de președinte al Consiliului...

ASTĂZI VOTĂM! Mihai Botez (USR), candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean: ”Am votat 100% pentru Vaslui”

0

Vasluienii votează! Astăzi, 27 septembrie, vasluienii sunt chemați la urne pentru a-și alege primarii, consilierii locali, președintele Consiliului Județean și consilierii județeni.

Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00 și se vor închide la orele 21.00. Pe listele județului Vaslui sunt înscriși 421.396 alegători.

Până la orele 10.00, se prezentaseră la urne 7% din totalul cetățenilor cu drept de vot.

Deputatul Mihai Botez (USR): ”Am votat astazi pentru a scoate Vasluiul de pe lista rușinii, de pe lista glumelor, de pe lista județelor conduse de baroni! Am votat pentru că județul are nevoie de un spirit tânăr și de energie, nu de fantomele care ne bântuie de 30 de ani! Am votat 100% pentru Vaslui! Pentru Primăria Bârlad am votat o persoană cu viziune, un partid care are o strategie și puterea de a-l implementa. Am votat pentru că Bârladul să nu mai arate ca o comună prafuită. Avem nevoie de un oraș sistematizat, curat și prosper, iar persoana și partidul pe care am pus ștampila pot să le înfăptuiască”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.