Acasă Administrație publică Așteptarea a luat sfârșit: 200 de bârlădeni vor primi gratuit terenuri pentru...

Așteptarea a luat sfârșit: 200 de bârlădeni vor primi gratuit terenuri pentru a-și construi casă

0

Așteptarea a luat sfârșit! Cei 200 de bârlădeni care au trecut cu brio prin procedura de selecție privind atribuirea unui lot de teren pentru casă vor fi puși în posesie.

Luni, 25 octombrie, membrii comisiei de atribuire a terenurilor, formată la nivelul Primăriei Bârlad, vor începe să îi contacteze pe titulari.

„Sunt peste 200 de familii și tineri care vor primi loturi în cel mai nou cartier al municipiului, Alexandru cel Bun și în cartierele Podeni, pe strada Alexandru Vlahuță și Complex Școlar, pe strada Veronica Micle. Este o premieră pentru localitate când se atribuie atât de multe loturi tinerilor bârlădeni, care, din păcate, așteaptă de prea mult timp să își poată ridica o locuință în orașul natal. Se știe că ne-am luptat foarte mult pentru acest proiect, însă, iată, că de luni, 25 octombrie, visele devin realitate! Avem rugămintea la beneficiari să aștepte să fie contactați de colegii din comisia de atribuire, iar dacă nu pot ajunge când sunt programați să precizeze clar o dată la care pot fi puși în posesie astfel încât procesul să se finalizeze cât mai repede posibil!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Lista completă a beneficiarilor va fi republicată, luni dimineață, pe toate canalele de comunicare oficiale ale Primăriei Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.