Acasă Infracțional Autoturism răsturnat într-un șanț, după ce s-a lovit de capul unui pod,...

Autoturism răsturnat într-un șanț, după ce s-a lovit de capul unui pod, în Muntenii de Sus

0

La un pas de moarte. Doi bărbați, cu vârste de 60 de ani, respectiv 52 de ani, au fost transportați la Spitalul Județean Vaslui, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț, în localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus.

”La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism care lovise un cap de pod și se răsturnase într-un șanț. Șoferul autoturismului fusese extras din automobil de ceilalți participanți la trafic, iar pasagerul era încarcerat într-o poziție extrem de periculoasă, orice mișcare greșită putând duce la moartea acestuia. Din autoturismul răsturnat se scurgea combustibil și diverși lubrifianți.

Pompierii militari au descarcerat victima, ulterior aceasta fiind preluată și evaluată de echipajul ambulanței SAJ. Ambele persoane implicate în accident, doi bărbați cu vârste de 60 și 52 ani, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Pompierii militari au asigurat măsuri PSI. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.