Acasă Infracțional Bărbat arestat, după ce a condus beat și fără permis auto pe...

Bărbat arestat, după ce a condus beat și fără permis auto pe străzile din municipiul Vaslui

0

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Zăpodeni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a avut inconștiența de a urca la volan fără a avea permis de conducere și, pe deasupra, după ce a consumat băuturi alcoolice în mod consistent.

Inconștientul este din localitatea Butucărie și afost prins de polițiștii vasluieni ziua în amiaza mare.

Bărbatul a fost depistat în cursul zilei de sâmbătă, 28 noiembrie, orele 15.10, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sublocotenent Ioanesei Adrian, din municipiul Vaslui, din direcția Parc Copou spre strada Ștefan cel Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu are eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la sediul Serviciului Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea recoltării de probe biologice, au comunicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și, ulterior, judecătorii vasluieni au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.