Acasă Infracțional Bărbat bătut cu sălbăticie pe o stradă din Vaslui, de doi tineri....

Bărbat bătut cu sălbăticie pe o stradă din Vaslui, de doi tineri. Victima are leziuni grave

0

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut doi tineri, în vârstă de 23 și 24 de ani, din municipiul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire.

Incidentul a avut loc pe strada Vasile Alecsandri, în seara de 24 mai, în jurul orei 21.30.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale au stabilit că,pe fondul unui conflict spontan, agresorii l-au lovit pe bărbatul în vârstă de 56 de ani cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

”La data de 25 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de tinerii cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tinerilor”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.