Acasă Infracțional Bărbat de 30 de ani, băgat în spital de un adolescent de...

Bărbat de 30 de ani, băgat în spital de un adolescent de 16 ani, din Vaslui. Victima are nevoie de 3 luni de îngrijiri medicale, potrivit medicilor legiști

0

Bătaie de o cruzime de neimaginat aplicată de un puști de 16 ani, unui bărbat de 30 de ani, pe o stradă din municipiul Vaslui, ziua în amiaza mare.

”În data de 11 ianuarie, ora 12.00, în zona străzii Libertății din municipiul Vaslui, pe fondul unui conflict spontan, tânărul ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, lovind-o cu pumnii și picioarele, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Mai mult mort decât viu, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. În urma examinării, medicii legiști au concluzionat că necesită un număr de 95-100 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

Pe 13 ianuarie, poliţiştii vasluieni l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca joi, 14 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului”, a mai precizat Bogdan Gheorghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.