Acasă Infracțional Bărbat din Ciocani, reținut de polițiști după ce și-a lovit și amenințat...

Bărbat din Ciocani, reținut de polițiști după ce și-a lovit și amenințat soția, încălcând ordinul de protecție

0

Un bărbat din comuna Ciocani a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut și amenințat soția, deși avea interdicție de a se apropia de aceasta.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Ciocani, care în perioada august-noiembrie 2022, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni față de soția sa, femeie în vârstă de 46 de ani. În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, încălcarea ordinului de protecție, amenințare și distrugere”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Bărbatul avea interdicția de a se apropia sau de a o contacta pe soția sa. Pe 15 noiembrie 2022, polițiștii din Bârlad l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.