Acasă Infracțional Bărbat din Codăești, bătut și tâlhărit de doi indivizi, într-o scară de...

Bărbat din Codăești, bătut și tâlhărit de doi indivizi, într-o scară de bloc din Vaslui

0

Un vasluian în vârstă de 34 de ani a fost reținut de polițiști după ce, împreună cu prietenul său, de 29 de ani, a bătut și a tâlhărit un bărbat din comuna Codăești, într-o scară de bloc din municipiul Vaslui.

Incidentul s-a petrecut pe 17 ianuarie, când Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată de un bărbat de 36 de ani, că a fost lovit de alți doi bărbați, în timp ce se afla într-o scară de bloc de pe strada Castanilor din Vaslui. De asemenea, el a reclamat și că cei doi agresori i-au furat portmoneul, în care avea 200 de lei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în sarcina acestuia fiind reținute si alte infracțiuni de furt și distrugere (două acte materiale), fapte comise în cursul lunilor noiembrie și decembrie 2020. Bărbatul de 29 de ani este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.