Acasă Infracțional Bărbat din Iana, bătut și sechestrat de patru persoane din Puiești

Bărbat din Iana, bătut și sechestrat de patru persoane din Puiești

0

Polițiștii Secției 8 Poliției Rurală Iana au probat activitatea infracțională a patru bărbați din localitatea Gâlțești, comuna Puiești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală și lipsire de libertate a unui alt bărbat, pe un drum public din sat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe 22 martie 2023, în jurul orei 20:30, agresorii (cu vârste cuprinse între 20 și 66 de ani) au agresat un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în localitatea Hălărești, comuna Iana.

La un moment dat, aceștia l-ar fi lipsit de libertate in mod ilegal pe bărbatul de 42 de ani, legandu-l și punându-l în imposibilitatea de a se deplasa conform voinței sale, timp de aproximativ cinci minute. Totodată, în urma incidentului, bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi suferit vătămări corporale, cauzate, prin lovire, de către persoanele cercetate, ce vor necesita un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Polițiștii i-au reținut pe cei patru bărbați, în vârstă de 20, 35, 37, respectiv 66 de ani, pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă, instanța a admis solicitarea și a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.