Acasă Local Bărbat din Perieni, atacat de tigru la Grădina Zoologică Bârlad. Omul urcase...

Bărbat din Perieni, atacat de tigru la Grădina Zoologică Bârlad. Omul urcase pe voliera animalului pentru a-i amuza pe cei care îl însoțeau

2

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman”, cu laba piciorului sfâșiată, după ce a fost atacat de tigru la Grădina Zoologică din Bârlad.

Se pare că omul, care tocmai venise din bâlci împreună cu un grup de prieteni, era băut. El a ignorat plăcuțele de avertizare pe care scrie că este periculos pentru vizitatori să se apropie de volierele animalelor, a trecut de gardul de siguranță care separă aleea de cușca tigrului și s-a cățărat pe aceasta la o înălțime de peste un metru și jumătate.

Bărbatul, care voia să-i amuze pe cei care îl însoțeau, a ignorat și faptul că tigrul a început să se agite. La un moment dat, animalul s-a aruncat pe gard și l-a înhățat de piciorul pe care ”amuzantul” vizitator l-a băgat printre zăbrelele cuștii.

”Nu s-a mai întamplat niciodata pănă acum ca o persoană să urce pe voliera unui animal”, a declarat Adrian Cărăbăț, șeful Grădinii Zoologice Bârlad.

A fost chemată ambulanța care l-a transportat pe ”viteazul Tarzan” la spital.

”Astazi, 27 august, în jurul orei 14,20 la Compartimentul de Primiri Urgente a fost adus un pacient, de 46 de ani, victima unui accident petrecut în Gradina zoologica. Pacientul este conștient, stabil hemo-dinamic și respirator, prezintă o plaga muscata (tigru) la nivelul gambei stângi, cu lipsă de substanță și secțiune tendoane și ligamente fața anterioară. După efectuarea examenului radiologic, el va fi internat pentru tratamentul chirurgical al plăgii în sala de operații”, ne-a declarat Ciprian Feraru, managerul Spitalului ”Beldiman”.

2 COMENTARII

  1. Vinovat,ingrijitorul ca nu a instruit tigrul…cu privire la posibile provocări legate de iarmarocul legal și tradițional…al Bârladului…și megieșilor până la al zecilea sat!

    • oricat l ar fi instruit, la urma urmei este un animal SALBATIC si greu de controlat. e vina omului ca a decis sa se dea „cocos” pentru a imprensiona lumea prin gestul sau prostesv si copilaresc sa se urce sus, pe acel gard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.