Acasă Infracțional Bărbat din Pogonești, bătut și tâlhărit de doi tineri din același sat

Bărbat din Pogonești, bătut și tâlhărit de doi tineri din același sat

0

Doi tineri din Pogonești au fost arestați preventiv după ce și-au bătut și și-au tâlhărit un consătean.

Agresiunea s-a petrecut pe 21 august la barul din sat, unde cei s-au intersectat și, pe fondul consumului de alcool, și-au amintit de niște neînțelegeri mai vechi.

  • Bărbat din Pogonești, bătut și tâlhărit de doi tineri din același sat

Victima, în vârstă de 34 de ani, a fost luată la bătaie de cei doi ”zmei”, de 17, respectiv 24 de ani, care nu s-au mulțumit doar să-l lovească și să îl amenințe, dar l-au deposedat și de suma de 300 de lei.

La data de 25 august 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față de tinerii cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestului preventiv, pe o perioadă 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.