Acasă Infracțional Bărbat din Trestiana, sub influența alcoolului, a scăpat ca prin minune după...

Bărbat din Trestiana, sub influența alcoolului, a scăpat ca prin minune după ce a intrat cu mașina într-un tren

0

Accident feroviar, duminică după-amiază, la intrarea în Bârlad, dinspre Tecuci, la o trecere de nivel cu calea ferată. Un bărbat din localitatea Trestiana (comuna Grivița) a scăpat cu viață după ce a intrat cu autoturismul într-un tren care mergea spre Iași, în ciuda faptului că trecerea era semnalizată, iar semnalele acustice erau în funcțiune.

Inițial, bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a fugit de la locul accidentului. Polițiștii și pompierii sosiți la fața locului i-au găsit doar mașina avariată, scoasă în afara părții carosabile, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui.

Polițiștii l-au descoperit pe șofer aproape de casa sa din Trestiana, spre care se îndrepta speriat de urmările accidentului pe care l-a provocat.

”Conducătorul auto a fost testat, reieșind o alcoolemie de 0,51. Era ușor rănit, dar a refuzat să fie transportat la spital. A fost deschis dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice”, ne-a declarat Loredana Stavăr, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Ca urmare a impactului, trenul a suferit avarii la plugul din dreapta față. A ajuns la destinație cu o întârziere de 30 de minute. (S.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.