Acasă Infracțional Bărbat lăsat liber de judecători, după ce și-a amenințat părinții și a...

Bărbat lăsat liber de judecători, după ce și-a amenințat părinții și a încălcat ordinul de a nu se apropia de aceștia

0

Caz revoltător în localitatea Băcești. Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost lăsat în libertate de judecători după ce și-a amenințat părinții octogenari și a încălcat ordinul de protecție prin care îi era interzis să se apropie de aceștia.

Pe 4 mai, bărbatul s-a îmbătat și a mers acasă la părinții săi, doi bătrâni de 85, respectiv 83 de ani, unde a făcut scandal și i-a amenințat.

O persoană de 37 de ani, care locuia cu bătrânii, a sunat la poliție. În urma cercetărilor făcute de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, s-a constatat că individul era ”client” mai vechi al oamenilor legii.

Cu două săptămâni în urmă, respectiv pe 22 aprilie, Judecătoria Vaslui emisese față de acesta un ordin de protecție prin care era obligat să păstreze o distanță de minimum 20 de metri față de părinții săi, și o distanță de minimum doi metri față de limita exterioară a proprietății acestora.

”În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore iar, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Florin RADU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.