Acasă Infracțional Bărbat transportat la Urgențe, după ce a fost lovit de o mașină...

Bărbat transportat la Urgențe, după ce a fost lovit de o mașină în Zorleni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

0

Echipaje de poliție sunt în căutarea unui conducător auto care accidentat un bărbat și a fugit de la locul accidentului, în cursul acestei seri.

Accidentul a avut loc pe raza localității Popeni, comuna Zorleni. Victima are aproximativ 58 de ani și este din Popeni.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a acordat primul ajutor.

”Victima prezintă o fractură deschisă tibia dreaptă”, a precizat dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Ambulanțierii l-au transportat pe rănit la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, unde i s-au făcut investigații amănunțite.

”Pacientul este conștient, stabil hemo-dinamic și prezintă o fractura complexa deschisa la nivelul gambei drepte. După evaluare clinica și radiologica, se va continua tratamentul ortopedic”, a declarat, pentru Ziarul Obiectiv, Ciprian Feraru, managerul spitalului bârlădean.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

”Astăzi, 7 decembrie 2022, la ora 18:06, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din localitatea Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui, cu privire la faptul că a găsit în localitatea Popeni, pe drumul național DN 24A, pe marginea părții carosabile, un bărbat de 58 ani ce prezintă o vătămare a unui membru inferior și care susține că a fost acroșat de către un autovehicul.

Victima, din localitatea Popeni, a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului nu a fost identificat niciun autovehicul.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs vătămarea bărbatului și dispunerea măsurilor legale”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.