Acasă Infracțional Bărbat ucis în pădure de un copac pe care îl tăia cu...

Bărbat ucis în pădure de un copac pe care îl tăia cu drujba și a căzut peste el

0

Un bărbat din localitatea Chițoc, comuna Lipovăț, a fost găsit mort într-o pădure din apropierea satului.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a mers în pădure, vineri seară, pentru a tăia un copac cu drujba, însă nu și-a mai putut duce operațiunea până la capăt, întrucât acesta a căzut peste el.

A fost descoperit din întâmplare de niște trecători, care au sunat la 112. La fața locului a fost trimise două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

” Din nefericire bărbatul a fost găsit decedat, decesul survenind cu cateva ore inainte. Acesta avea mărci traumatice importante provocate, se pare, de un copac cazut peste el în timp ce încerca să îl taie cu o drujbă. Cazul a fost preluat de poliție pentru a afla exact circumstanțele exacte”, a declarat dr. Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.

Medicul a mai spus că echipajele medicale de urgență au ajuns cu greu la victimă din cauza terenului accidentat din pădure, căile de acces fiind abrupte, iar pământul noroios. Ambulanțierii au făcut tot posibilul pentru a ajunge la victimă cu mașina de salvare, însă nu s-a putut întrucât aceasta a suferit avarii importante. Ambulanțierii au ajuns pe jos, insă nu au mai putut face nimic, bărbatul fiind mort de ore întregi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.