Acasă Local Bârladul este de astăzi capitala motocicliștilor din țară. Bikerboyz vă așteaptă la...

Bârladul este de astăzi capitala motocicliștilor din țară. Bikerboyz vă așteaptă la Greenfield Club cu focuri de tabără, muzică live, bere rece și piscina încălzită!

0

de Simona MIHĂILĂ

Astăzi la Bârlad debutează un eveniment de excepție, cu un suflu fresh în zona divertismentului de pe meleagurile tutovene: prima întrunire a motocicliștilor din România, organizată de originalii băieți de la Bikerboyz.

Deși are un caracter exclusivist, ediția I a MotorFest Bârlad nu le este rezervată doar motociliștilor, cum s-ar crede la prima vedere, având ușile deschise tuturor amatorilor de muzică bună, admiratorilor de motoare, tuturor celor dornici să se relaxeze într-un ambient de tip serbare în aer liber.

Așadar, timp de două zile – vineri, 11 iunie și sâmbătă, 12 iunie – gazdele evenimentului își așteaptă oaspeții la renumitul Greenfield Club Bârlad.

”Locația dispune de piscină încălzită, parcare amenajata și supravegheată, spațiu pentru campare de 5.000 mp, terase cu bere rece si produse la grătar! Vom avem concursuri cu premii surpriză, recitaluri de muzică etc.”, este asigurarea organizatorilor.

Vineri seară, pe scena de la Greenfield Club vor urca Codrut Sușnea, Dan Manciulea si Hands of Angells, iar sâmbătă vor evolua Belzeduh, Odyssey si Sukar Nation.

Un alt element de atracție sunt focurile de tabără în jurul cărora participanții vor încheia fiecare seară a evenimentului.

Momentul perlă al MotoFest Bikerboyz Bârlad este Parada Motociliștilor, inclusă și în programul Zilelelor Culturale ale Bârladului, care se desfășoară în această perioadă. Publicul va asista, de la ora 13.00, la o defilare pe motoare, pe Bulevardul Republicii (din zona Confecții până la Rulmenți).

Prețul unui bilet de intrare la prima ediția a MotoFest Bârlad este de 30 de lei, biletul fiind valabil pentru cele două zile de desfășurare.

Având în vedere că evenimentul are loc în condiții de pandemie, organizatorii sunt obligați să respecte normele impuse de starea de alertă.

”La concerte pot participa persoane testate negativ (test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau test rapid nu mai vechi de 24 de ore), vaccinate sau care au trecut prin boală. Persoanele care nu s-au vaccinat, care nu au 10 zile de la rapel și persoanele minore vor avea posibilitatea, la intrare, de a se testa rapid, din salivă (fără variante invazive, fără teste din nas etc.). Testul va costa 25 de lei, iar rezultatul se va obține în 5 minute. Puteți face teste oriunde în altă parte, însă este nevoie să fie realizate într-un spațiu omologat care să vă elibereze dovada rezultatului negativ. Persoanele vaccinate sunt rugate să aibă asupra lor documentul doveditor (printat sau direct în telefon). Persoanele care au trecut prin boală sunt rugate să aibă biletul de externare, nu mai vechi de 90 de zile. Vă mulțumim pentru înțelegere. Facem toate eforturile posibile pentru a ușura cât se poate de mult perioada dificilă pe care o traversăm cu toții”, au transmis reprezentanții Bikerboyz Bârlad.

Bikerboyz Bârlad vă ține la curent cu tot ce apare nou AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.