Acasă Local Bârladul va fi, pentru trei zile, capitala tenisului de masă: Turneul ”Cupa...

Bârladul va fi, pentru trei zile, capitala tenisului de masă: Turneul ”Cupa Bârlad” la tenis de masă, ediția a II-a!

0

Unul dintre cele mai populare sporturi din lume, tenisul de masă, conturează deja o frumoasă tradiție și la Bârlad, acolo unde, la sfârșitul acestei săptămâni, se desfășoară cea de a doua ediție a unei competiții ce-i va fi dedicată în exclusivitate.

Turneul ”Cupa Bârlad” la tenis de masă va polariza energia pasionaților de gen, pe parcursul a trei zile consecutiv, de vineri – 19 ianuarie și până duminică, 21 ianuarie (inclusiv), la sala de sport a Școlii ”Episcop Iacov Antonovici”.

Prima zi a evenimentului le este rezervată elevilor, aceștia fiind invitați să-și etaleze talentul și – de ce nu? – curajul de a-și testa curiozitatea legată de tenisul de masă, sau pur și simplu de a-și susține colegii, de la ora 16.00.

Sâmbătă, de la ora 9.00, competiția se încinge, la mese evoluând jucătorii din categoriile Avansați și Începători, în timp ce ziua de duminică promite un regal veritabil, prin înfruntarea competitorilor din categoriile Elite și Open, tot de la ora 9.00.

Cei care doresc să participe se pot înscrie pe site-ul www.tenisdemasa.ro, acolo unde ulterior vor fi anunțate și rezultatele competiției.

Ca și anul trecut, Turneul ”Cupa Bârlad” la tenis de masă, ediția a II-a este organizată de Primăria și Consiliul Local Bârlad, Asociația Club Sportiv Tenis de Masă ”Delta Dunării” și AmaTur, iar organizatorul tehnic este Iulian Gherasim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.