Acasă Infracțional Bătaie ca în vestul sălbatic într-un bar din comuna Vinderei. Doi frați...

Bătaie ca în vestul sălbatic într-un bar din comuna Vinderei. Doi frați s-au îmbătat, au devastat localul și au băgat în spital doi tineri

0

Scandal cu mese răsturnate, sticle sparte, pumni, picioare și lovituri sălbatice într-un bar din satul Brădești, comuna Vinderei.

Protagoniștii acestor scene sunt doi frați, de 40 și 48 de ani, care au și fost reținuți de polițiști în urma acesui scandal, petrecut în seara de 21 decembrie.

Cei doi s-au îmbătat turtă și au căutat pricină unor consăteni, tot doi frați, care se aflau în același bar.

Pe fondul consumului de alcool și al unui conflict anterior, cei doi bărbați cercetați au provocat scandal, au proferat amenințări și au agresat două persoane, doi frați de 35 și 42 de ani, din localitatea Brădești. În urma agresiunii, bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit vătămări corporale ce vor necesita 6 – 7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a relatat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Vaslui.

Cei doi scandalagii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe 25 decembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IJP Vaslui .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.