Acasă Infracțional Bătaie ca în vestul sălbatic: patru haimanale din Ibănești și Alexandru Vlahuță...

Bătaie ca în vestul sălbatic: patru haimanale din Ibănești și Alexandru Vlahuță au nenorocit doi tineri din Vulpășeni și Ghicani

0

Patru derbedei din comunele Ibănești și Alexandru Vlahuță riscă ani de pușcărie după ce au nenorocit în bătaie doi tineri, din Vulpășeni (comuna Băcani) și Ghicani (comuna Al. Vlahuță).

Pe 28 decembrie 2022, la ora 23:00, pe un drum public din Vulpășeni, cu capul plin de băutură, cei patru smardoi (având vârste cuprinse între 19 și 21 de ani) au bătut cu bâtele un tânăr de 18 ani și unul de 21 de ani.

În urma agresiunii, una dintre victime a suferit leziuni ce necesită 55 – 60 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști. La data de 5 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au luat față de tinerii cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.