Acasă Local Bătrân din Bârlad, transportat la spital aproape înghețat, după ce a căzut...

Bătrân din Bârlad, transportat la spital aproape înghețat, după ce a căzut într-o groapă cu apă, în zona Hotelului Occident

0

Accident stupid la Bârlad. Un bătrân în vârstă de 72 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență Vaslui cu diagnosticul de hipotermie, după ce a fost scos de pompieri dintr-o groapă cu apă în care căzuse, în zona Hotelului Occident (în spatele Pieței ”Sf. Ilie”).

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o două autospeciale (între care și o ambulanță tip B2) și echipaje specializate pentru salvarea unei persoane căzute într-o groapă din zona centrală a municipiului Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin, căzută într-o groapă cu adancimea de aproximativ cinci metri. Groapa avea apa de aproximativ 60 centimetri. În cateva minute, bărbatul a fost extras din groapa, a fost evaluat și a primit primul ajutor. Victima, în vârstă de aproximativ 72 ani este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu hipotermie”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.