Acasă Local Baza de agrement cu cele trei piscine înconjurate de pădure își așteaptă...

Baza de agrement cu cele trei piscine înconjurate de pădure își așteaptă investitorul! Ștrandul din Bârlad, scos la vânzare

0

Trei piscine de mărimi diferite, vestiare, cabine de duș, restaurant, plaje, teren disponibil pentru viitoare clădiri și totul înconjurat de pădure – iată ocazia pe care Bârladul o oferă oricărui investitor care își dorește o bază de agrement unică în județul Vaslui, și poate în zona Moldovei.

Însumând 2,7 hectare amplasate departe de agitația orașului, dar suficient de aproape de rutele de transport în comun, vechiul ștrand al municipiului Bârlad a fost scos la vânzare de proprietar, respectiv Sindicatul ”Rulmentul” din cadrul fabricii de rulmenți din localitate.

Iulian Mardare, președintele sindicatului, ne-a declarat că, în ciuda dorinței sale de a reînvia activitatea ștrandului, un loc de care se leagă amintirile din tinerețea a mii și mii de bârlădeni, Sindicatul ”Rulmentul” nu mai are puterea financiară de altădată.

”Numărul membrilor de sindicat, din cotizațiile cărora ar trebui să fie susținută funcționarea acestui obiectiv, a scăzut drastic în ultimii ani, proporțional cu numărul salariaților fabricii. Este dificil să acoperim până și impozitul aferent. E imposibil să putem face mai mult. De aceea e preferabil să nu îl lăsăm să se ruineze, ci să deschidem ușile cuiva care poate duce mai departe tradiția. Desigur, nu putem impune celui care va cumpăra, să păstreze destinația. Dar având în vedere pitorescul acestui loc și condițiile preexistente unei baze de agrement, ar fi frumos să ne putem bucura în continuare tot de un ștrand. În orice caz, poziția zonei o recomandă pentru o gamă largă de activități. Totul este să aibă șansa de a fi achiziționată de un spirit întreprinzător, cu viziune”, a declarat, pentru Ziarul Obiectiv, Iulian Mardare.

În 2014, ștrandul a fost închiriat unei firme private, care a făcut anumite îmbunătățiri. Bazinul mic a fost renovat și modernizat în totalitate, fiind dotat cu pompe de curățare și recirculare a apei. La cel mijlociu s-a intervenit parțial, dar este funcțional, iar bazinul mare necesită reparații, dacă viitorul proprietar va dori să îl exploateze. De modernizare au avut parte și vestiarele, cabinele de duș și grupurile sanitare.

Cei interesați să valorifice potențialul turistic al zonei, priveliștea unică oferită de baza de agrement încercuită de pădure, pot afla detalii de la Iulian Mardare, liderul Sindicatului ”Rulmentul”, la numărul de telefon 0770248829. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.