Acasă Administrație publică Boroș, criticat că bagă banii în străzi deja asfaltate, în timp ce...

Boroș, criticat că bagă banii în străzi deja asfaltate, în timp ce străzile din Podeni și Munteni rămân înecate în mâl

0

Deciziile primarului Dumitru Boroș de a cheltui banii de la bugetul local pentru așa-zisa reparație a unor străzi care nu au niciun cusur sunt readuse iarăși în atenția publică.

Edilul-șef al urbei a fost deseori criticat pentru atenția nejustificată acordată arterelor care nu necesită reparații (străzi asfaltate sau betonate), în detrimentul acelora unde mâlul și bălțile sunt o prezență permanentă.

Principalii scandalizați sunt locuitorii din Munteni și Podeni, cărora Boroș le-ar fi promis în campania trecută, în timpul întâlnirilor electorale, că asfaltarea străzilor din aceste două cartiere va fi o prioritate a mandatului său. Pe unul din grupurile de socializare au fost postate chiar și mici filmulețe, făcute de oameni cu telefonul, în care primarul de acum, candidat pe atunci, îi asigura pe locuitori că așteptarea lor a luat sfârșit dacă vor vota echipa PNL.

Nemulțumirile oamenilor reizbucnesc de fiecare dată când remarcă intervenții reluate pe aceleași străzi.

 

Cât ai de gând să mai cheltui banii pe asfaltat străzi betonate care sunt perfecte?”Problema a devenit subiect de critică și pentru reprezentanții partidelor politice din oraș. Într-o postare a organizației municipale PSD Bârlad pe pagina de socializare, au fost publicate și fotografii care surprind reparații pe strada Vasile Lupu din centrul orașului, deși strada este betonată de mulți ani. În antiteză, apar și artere înecate în mâl, din cartierele de case.

”Cât ai de gând să mai cheltui banii pe asfaltat străzi betonate care sunt perfecte, chiar betonul este B500 pistă de avion, și să ignori străzile de bolovani de râu, de pământ sau balastate?

Toate însumează 30 de km, iar TU nu ai asfaltat nici măcar un metru!
Să nu pomenești de Poșta Veche și Ion Vodă pentru că ai gasit proiectele la cheie, iar finanțarea ți-a dat-o guvernul PSD prin programul PNDL. Iată ce priorități ai mare edil ce ești!” – este mesajul transmis primarului Dumitru Boroș de către reprezentanții PSD Bârlad. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.