Acasă Local Boroș, marele învingător!

Boroș, marele învingător!

1

Boroș, marele învingător!

Victorie zdrobitoare: Dumitru Boroș, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Bârlad pășește triumfător în cel de-al treilea mandat.

Numaratoarea parțială a voturilor arată că actualul primar și-a spulberat contracandidații cu un scor de peste 60%. Este răspunsul fără echivoc al electoratului care a preferat să tacă inteligent in fața zgomotele asurzitoare ale celor care strigau disperat că albul este negru.

In urma lui se plasează Ana-Maria Vintilă, candidata Alianței Dreapta Unita, apoi Traian Petcu, din partea PNL, și Marius Iamandi – PUSL.  Continuarea AICI: Radiografia rezultatelor alegerilor de la Bârlad. Iată componența Consiliului Local în următorii patru ani!

1 COMENTARIU

  1. FelicitariDomnule Primar Dumitru Boros speram ca in urmatorii 4ani de mandat sa avem si noi conditii de civilizatie de canalizare apa potabila a asfaltare pe strada Zefirului si Zefirului nr 4B.Multumim ca sunteți din nou Primarul Municipiului Barlad.Noi vam ales ca sa continuati lucrarile de apa si stradale asa cum a-ti promis .Avem nevoie pe Strada Zefirului nr 4B de 2masini de pietris mai mare deoarece cind ploua se aduna toata apa pe strada neavind canalizare.Urgent poate ne ajutati.Respect!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.