Acasă Administrație publică Boroș, pus iarăși în fața unor cimilituri cu bătaie lungă: ”PUZ, abuz,...

Boroș, pus iarăși în fața unor cimilituri cu bătaie lungă: ”PUZ, abuz, spital, penal și cum a ajuns să coste un câine 800 de lei?”

0

Deputatul Adrian Solomon continuă, pe pagina de socializare a PSD Bârlad, seria cimiliturilor incomode adresate primarului Dumitru Boroș.

Deputatul pare hotărât să le arate acelor bârlădeni care l-au împodobit pe primar cu o aură mitică, faptul că se află în eroare.

După ce l-a întrebat ce a făcut cu cei 100.000 de euro primiți în campania trecută de la o firmă căreia i-a permis construirea ilegală a unei stații de asfalt, după ce i-a amintit de afacerea ”Centrala” prin cuvinte cheie precum ”avocat, divorț, Suzuki, declarație de avere, prietenie Carolina, conflict de interese, abuz, Solomon ațâță curiozitatea bârlădenilor cu două noi ghicitori pentru Boroș.

”Pentru azi doar două întrebări: cum a ajuns să coste un câine în Bârlad 800 de lei? Și acum o întrebare de baraj: cum ai reușit să obții de la E-on un aviz cu două zile înainte de a emite certificatul de urbanism în baza căruia a fost eliberat acel aviz? Pentru a nu greși, îți dăm și elemente ajutătoare:
La intrebarea 1: Păun, membru PNL Vaslui, intră în licitație cu o firmă și iese din licitație cu o asociere de firme + ONG-uri, 800 de lei = de 20 de ori mai scump decât inainte de 2016, filodorma, control Curte de Conturi, prejudiciu…
Pentru întrebarea 2: PUZ, abuz, spital, penal… n-am găsit altă rimă!”, scrie deputatul pe pagina de Facebook a PSD Bârlad.

Va păstra primarul Dumitru Boroș tăcere absolută și față de aceste două întrebări, așa cum a făcut în cazul celorlalte despre care social-democrații spun că se intersectează cu zona penală?

”Te sfătuiesc să răspunzi la întrebările noastre fie și pentru simplul fapt că e mai bine să afle cetățenii răspunsurile la întrebări direct de la sursă, ca să nu trebuiască, Doamne ferește, să răspunzi opiniei publice prin procurori!”, mai spune deputatul Solomon în postarea cu ”ghicitori trăsnite”.

Dacă cea de a doua întrebare pare să ascundă informații ce nu au mai făcut până acum obiectul materialelor de presă, în chestiunea câinilor referințele sunt foarte clare.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, susținute și de unii oficiali, în spatele firmei care a câștigat licitația privind capturarea câinilor fără stăpân din Bârlad, stă Ion Păun, coleg de partid cu primarul Bârladului (PNL). Primăria Bârlad s-a învoit să plătească suma de 800 de lei pentru fiecare patruped capturat. Subiectul a scandalizat opinia publică, însă Boroș a declarat că prețul este unul justificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.