Acasă Infracțional Cantități mari de droguri, ridicate de polițiști din casa unui traficant din...

Cantități mari de droguri, ridicate de polițiști din casa unui traficant din Barlad

0

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Bârlad, județul Vaslui, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada noiembrie 2022 – noiembrie 2023, persoana cercetată ar fi efectuat activități de trafic de droguri de risc, comercializând droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive consumatorilor din județul Vaslui. În urma percheziției domiciliare, au fost ridicate mai multe cantități de substanțe psihoactive, un telefon mobil, două cartele SIM, precum și 900 de euro și 690 de lei. Audierile se desfășoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.