Acasă Local Carrefour a deschis la Bârlad primul magazin Supeco din județul Vaslui. Iată...

Carrefour a deschis la Bârlad primul magazin Supeco din județul Vaslui. Iată unde se află și cu ce promoții sunt așteptați clienții

0

Noul magazin Supeco din Bârlad aflat pe strada Popa Șapcă, nr. 3 generează 22 de locuri de muncă în comunitate. Bârlădenii vor găsi aici o selecție de aproximativ 5.000 de produse, de la fructe și legume proaspete de sezon, la produse de măcelărie, băcănie, brutărie, lichide, detergenți și produse de uz casnic. Discounterul face parte din rețeaua Carrefour și operează pe baza modelului „prețuri mici în fiecare zi”, având și un mecanism de reduceri bazat pe cantitatea achiziționată. Magazinul este integrat în aplicația BRINGO.

Joi, 15 septembrie, Carrefour România a deschis la Bârlad primul magazin Supeco din județ. Magazinele Supeco propun oferte avantajoase pentru cumpărăturile zilnice, cu aproximativ jumătate din articole la costuri reduse pentru achizițiile în volume mari. Noul magazin aduce într-un spațiu de peste 1.000 mp o selecție de aproximativ 5.000 de produse, inclusiv de la producători români, regionali și ultralocali.

Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă prețuri mici la toate produsele, dar și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produse: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft prin etichetele colorate. Totodată, deschiderea magazinului este marcată și de o serie de oferte speciale, valabile în perioada 15-21 septembrie 2022.

Clienții pot găsi aproximativ 5.000 de produse de larg consum și proaspete: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, dar și produse de igienă și întreținerea casei.

Noul magazin Supeco din Bârlad aflat pe strada Popa Șapcă, nr. 3, în apropierea pieței centrale, are o suprafață totală de peste 1.400 mp, 22 de angajați și este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00 – 18:00. De asemenea, bârlădenii pot efectua comenzi de la noul magazin Supeco și prin aplicația BRINGO, încă din prima zi a deschiderii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.