Acasă Local Carrefour face angajări pentru noul supermarket de la Bârlad. Iată ce posturi...

Carrefour face angajări pentru noul supermarket de la Bârlad. Iată ce posturi sunt disponibile și ce vor primi angajații pe lângă salariu

64

Cele mai așteptate informații legate de inaugurarea la Bârlad a complexului Carrefour – Kaufland – Dedeman sunt cele referitoare la angajările care vor fi făcute aici, iar primul retailer care a demarat recrutările de personal este Carrefour.

Pentru supermarketul ce va fi deschis la Bârlad, Carrefour face angajări în acest moment pentru următoarele posturi:

– operator Case Hiper

– lucrător universal produse proaspete Hiper

– bucătar hipermarket

– preparator pește

– lucrător universal recepție marfă Hiper

– operator secretariat Recepție„

– operator supraveghere

– lucrător tehnic întreținere

– coordonator decorări

– lucrător universal Hiper

Aplicația lansată de Carrefour pentru cei interesați să aplice pentru un job în cadrul companiei oferă și câte o scurtă descriere a fiecărui post disponibil.

Astfel, principala îndatorire a operatorului de case Hiper este de a acorda suport clienților la casele self checkout pentru încasarea tuturor produselor achiziționate prin toate mijloacele de plată acceptate de magazin.

Lucrător universal produse proaspete Hiper – să îndrume clienții și să le ușureze experiența la cumpărături; să asigure un raion atractiv din punct de vedere comercial, pentru a facilita clienților procesul de cumpărare.

Bucătar hipermarket – să prepare produse și să le aranjeze la raft; va fi responsabil de calitatea și integritatea produselor expuse în raion, va urmări termenele de valabilitate și va respecta normele de depozitare.

Preparator pește – să realizeze necesarul de marfă, calitativ și cantitativ, pentru a facilita clienților procesul de cumparare; responsabil de calitatea și integritatea produselor expuse în raion, va urmări termenele de valabilitate și va respecta normele de depozitare.

Lucrător universal recepție marfă Hiper – să sprijine activitatea comercială a magazinului; să asigure pregătirea necesarului de marfă în vederea alimentării raioanelor; să gestioneze intrările și ieșirile de marfă, asigurând un flux complet de marfă recepție-rezervă-magazin; să respecte și să pună în aplicare procedurile privind activitatea de recepție a mărfurilor.

Operator Secretariat Recepție – să asigure desfășurarea corectă și promptă a procesului de recepție a mărfii; să valideze toate recepțiile în aceeași zi în care ele au fost efectuate pentru actualizarea stocurilor; să analizeze intrările zilnice de marfă; să administreze ambalajele de marfă.

Operator supraveghere – să cunoască, să pună în aplicare și să respecte procedurile de lucru ale departamentului; să ajute la rezolvare rapidă a diverselor incidente apărute în incinta magazinului; să realizeze supravegherea permanentă a magazinului și să propună soluții pentru evitarea riscurilor.

Lucrător tehnic întreținere – să realizeze operațiunile curente de întretinere și reparații pentru echipamentele, utilajele și bunurile magazinului în vederea asigurării funcționării acestora; să asigure aspectul comercial al magazinului din punct de vedere al Departamentului Intreținere; să dețină diplomă de calificare într-un domeniu tehnic, de preferat de electrician, și să aibă experiență relevantă de lucru.

Coordonator decorări – să realizeze și să monteze panourile de orientare în zona comercială a magazinului; să susțină acțiunile de promovare în spațiul de vânzare prin montarea panourilor într-un timp cât mai scurt; să realizeze un afisaj lizibil și precis cu respectarea kit-ului de teatralizare privind comunicarea în spațiul de vânzare.

Lucrător universal Hiper – să îndrume clienții și să le ușureze experiența la cumpărături; să asigure un raion atractiv din punct de vedere comercial, pentru a facilita clienților procesul de cumpărare.

Pe lângă salariu, viitorii angajați vor beneficia de asigurare medicală privată, tichete de masă, cupoane de magazine de Paști și Crăciun, ajutor de transport, prime de vacantă și fidelitate, cursuri de formare și dezvoltare.

Cei care doresc mai mult informații și vor să depună cerere de angajare trebuie să acceseze platforma pusa la dispoziție de Carreofour România (Click AICI ).

Inaugurarea complexului comercial ”Bârlad Value Centre”, programată pentru decembrie

Complexul ”Bârlad Value Centre” este în plină construcție, în zona industrială a orașului, pe locul unor foste hale de producție ale IRB, care au fost demolate. Se întinde pe o suprafață de 9 hectare.

Mall-ul include hipermarket-uri precum Carrefour, Kaufland și Dedeman.

Pe 16 iunie, autoritățile locale au predat amplasamentul și au semnat documentele pentru amenajarea unui sens giratoriu în zona Profil II a fabricii de Rulmenți, acolo unde va lua ființă complexul comercial.

Potrivit proiectului, complexul va îngloba spații de fitness, aerobic, locuri de joacă pentru copii, hipermarket, restaurant, cafenea, bar, pub, comerț, zonă de recreere și interacțiune socială, proiecție video, spații administrative.

Inaugurarea este planificată pentru luna decembrie a anului în curs. (Simona MIHĂILĂ)

64 COMENTARII

  1. Buna ziua. As fi interesată de unul dintre aceste posturi(am mai lucrat la casierie,carmangerie cât și la aranjarea mărfurilor pe raftr.Multumesc anticipat

  2. Doresc un loc de munca cum se procedeaza am lucrat in gestiune multi ani am aprovizionat magazinul am gestionat intrari esiri unde se depune siviul

  3. Bună ziua suntem soț și soție ,suntem interesati de doua locuri de munca din toate cele enumerate ,Avem vârste cuprinse între 18,și 25 de ani ne place munca in echipa și suntem dornici de munca și persoane serioase

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.