Acasă Local Cătălin Munteanu, fost polițist la Serviciul Rutier Bârlad, candidează la Primăria Grivița:...

Cătălin Munteanu, fost polițist la Serviciul Rutier Bârlad, candidează la Primăria Grivița: ”În comuna cea mai apropiată de Bârlad, fără gaz metan, fără asfalt și apă cu porția”

0

Candidatură surprinzătoare în comuna Grivița. Cătălin Munteanu, fost polițist la Serviciul Rutier Bârlad, s-a hotărât să intre în cursa pentru fotoliul de primar al comunei sale natale, acolo unde și el și tatăl lui (înainte de ‘89), au fost polițiști.

Cătălin Munteanu, nu avea niciun gând de a intra în politică, cu atât mai puțin să candideze, dar spune că i-a ajuns cuțitul la os din cauza nedreptăților de care s-a lovit din partea administrației locale din Grivița.

În plus, Munteanu spune că i se pare degradant ca în această comună, situată la o aruncătură de băț de Bârlad (3 km), locuitorii să nu aibă nici în acest secol gaz metan, drumuri asfaltate, unde apa curge la program iar conducta de canalizare, subdimensionată și prost proiectată se înfundă tot timpul.

Nu se mai poate așa ceva. Nu există nicio scuză. Actuala conducere se prezintă și transmite permanent mesajul că e plină de realizări. Unde sunt realizările? De ce viața sătenilor mei nu s-a îmbunătățit? Realizări sunt acelea în care ai adus civilizația în comună. De la Bârlad se poate ajunge chiar și pe jos la Grivița, atât e de scurt drumul. Iar noi trăim ca și cum am fi la distanțe kilometrice de civilizație, în niște condiții complet primitive, făcând mâncare la butelie și încălzindu-ne iarna la foc de lemne. Oamenii din comuna Grivița merită mai mult și ne-am săturat cu toții să avem răbdare”, ne-a declarat candidatul PSD.

Cătălin Claudiu Munteanu Toniță, numele sub care alegătorii din comuna Grivița îl vor regăsi pe buletinele de vot la alegerile de la sfârșitul lunii viitoare, are 44 de ani.

A intrat în Poliția Română din 2003, până în 2005 activând în cadrul Postului de Poliție Bogdănești, iar până în 2009, la Postul de Poliție Grivița, comuna în care s-a născut, pe când tatăl său era polițist aici.

Ulterior, este transferat în cadrul Serviciului Rutier din cadrul Poliției Bârlad unde a activat până în octombrie 2013. A demisionat din Poliție pentru a intra în lumea afacerilor, alături de soția sa. (Simona MIHĂILĂ)

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.